FÖRELÄSARE - ENTREPRENÖR - AFFÄRSKONSULT

Inspiratör med lång erfarenhet av att få bolag och människor att växa

Som föreläsare bjuder jag på det lilla extra. En föreläsning med mig flyttar gränser, inspirerar till action och framför allt till mycket skratt. Med ett bolag i kycklingbranschen som omsatte 120 miljoner, ett som sprider kärlek och vänskap samt gästspel i riksdagen inspirerar jag till att nya dörrar öppnas.

Kickstart för entreprenörer

En entreprenör ställs inför många utmaningar, från att ta steget och satsa på sin affärsidé till att sälja och nå lönsamhet. Jag har startat bolag och fått dem att växa men jag vet också hur det känns när allt faller och du ska resa dig igen.
Se mina föreläsningar

Omorganisation och delaktighet

Gnäll kan leda till minskad produktion, minskad ekonomisk tillväxt och ohälsa hos medarbetarna Lyssna på min resa hur jag i ett bolag med 90 anställda använde delaktighet som nyckel till framgång för hela verksamheten.

Läs mer om affärsutveckling

Affärskonsult och mentor

Behöver du någon som kan se över verksamheten med nya ögon eller någon att bolla med? Som konsult eller mentor ger jag av min kunskap och erfarenhet. Med ny energi och lösningar som håller över tid kommer du att nå dina mål.

Så kan jag hjälpa dig

Det finns inte ett ämne en entreprenör går igenom som inte Helen har provat och lärt sig det mesta om. Jag vet ingen annan kvinnlig entreprenör som har så mycket att lära andra på vägen till att bli en framgångsrik företagare.

Om Helén Andersson föreläsare

Föreläsare som skapar mening

Jag har verkligen varit med om det mesta det har varit en berg och dalbana både i karriären och på det personliga planet. Något som lärt mig att inte ta saker för givet, våga möta utmaningar men framför allt att vara ödmjuk och en god förebild.

Att stå på scen är något jag brinner för och jag har alltid gått all in oavsett om det varit på föreläsningsturné med Carl Bennet, Jan Carlzon, Lill-Babs och Mark Levengood, i ett fullsatt konserthus eller i ett mindre  sammanhang i en hembygdsgård. Alla är lika värda i mina ögon och genom att vara öppensinnad har jag fått goda samarbetspartners, fina vänner samt många kulturella upplevelser genom åren.

Följ mig på Youtube

Nyfikenhet och mötet med andra människor är något som driver mig till att göra nya saker. Under pandemin startade jag en youtubekanal som fått stort intresse. Här intervjuar jag andra entreprenörer och besöker spännande platser.