Konferens - Föreläsningar - Boende
26
Maj
Kristi himmelsfärdshelgen, den finaste på hela året.
26 Maj, kl 11:11 / Kategori: Helén tar ton

Det är den finaste helgen på hela året tycker jag. Den är så kravlös och ofta fint väder. Naturen är som vackrast och göken gal i högan dal. Här på Gårdakrik har vi fullt hus med Morgans barn och barnbarn. Vi blir 13 till bords ikväll. Längtar förstås efter mina barn och barnbarn men den minste Oscar är bara 9 dagar så det är nog lugnast i hemmet och lilla Elina är 9 månader och har lärt sig krypa så de har nog att hålla reda på. Igår blev jag farmor en gång till men på ett annat vis. Min svärdotters dottter Nathalie frågade om jag kunde vara hennes farmor eftersom hon inte hade någon. Tänker ofta på hur det var förr när familjerna hade 10 barn. Matlagning och tvätt hela tiden måste det ha varit men många gånger bodde ju far och morföräldrar på gårdarna med hjälpnde händer. När jag var liten fast mormor hos oss och bodde på gården. Min stora trygghet och man vande sig vi äldre människor. Nu är man äldre själv.
I onsdags fixade jag all mat. Tur man har haft restaurang för det satt kvar i händer och huvud så det blir skönare när all mat är klar. Sedan får man hjälpas åt. 
Är du singel och vill träffa nya människor och vill att något skll hända så gå in på www.singelisverige.se Kolla under Events på eventkalendern. Där händer en hel del eller varför inte skicka ett meddelande till någon intressant person..
Nu skall jag ut och njuta i solen.
Ha det gott och njut.
Helén

1 kommentar
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Kommentarer
Lasse Wykman /2018-05-10, kl 16:23
Hej Helen och Morgan Önskar en er härlig helg och en välsignad sommar Lasse
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta