Konferens - Föreläsningar - Boende
14
Juli
Händer på Gårdakrik
14 Juli, kl 14:28 / Kategori: Helén tar ton

Och vad händer här då på gården. Morgan är ute och plockar svarta vinbär just nu.. Det blir både sylt och kakor av detta. Bigarråerna är bara kvar längst upp och nu ramlar de snart av. De är riktigt mörkröda. De har många haft glädje av i sommar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På onsdag 18 juli från 15.00 är det kafferep eller Afternoon tea om man vill vara internationell. 

Det blir som förr 7 sorters kakaor, scones och snittar. Vi bjuder in från Singel i Sverige så det är för de som lever själv.

 

 

 

 

Det finns många som lever  ensamboende i Sverige och ensamheten ökar. Mycket av detta är grunden till den psykiska ohälsan. Hur har det kunnat bli så här? Är vi bekväma eller eller har vi blivit mer individualistiska? Vi funderar mycket på detta denna tid.  Det känns som om människor upplever stor tomhet inom sig. 

Vi vill göra så människor har roligt tillsammans och att det händer något i livet att man får nya vänner och kanske hittar kärleken. Känna att någon bryr sig.

Välkommen hit!

Helén och Morgan

 

1 kommentar
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Kommentarer
Rolf Johansson/2018-07-18, kl 21:12
Hej Skulle till Gårdakrik idag 18/7. Men hittade inte. Åkte runt i grimmared tillochmed frågade folk ingen kände till. Var inne hos Varbergs golfklubb, där var de snälla skrev ut en karta.(den var dålig) Gårdakrik låg i närheten av Långared, Flera mil andra sida vägen Varberg-Ullared C;a 6-7 mil. Hittade inte dit heller,körde bort mej .Hamnade i Kungsäter då gav jag upp.
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta