"Det gäller att vara lite galen och tro på sina idéer när man vill skapa nytt."

Utvecklande föreläsningar

Livet är här och nu och det är idag du kan skapa förändringar som påverkar din framtid. Boka mig som föreläsare till arbetsplatsen, organisationen eller eventet. Jag älskar att stå på scen och att interagera med mina åskådare.

En föreläsning med mig ger både skratt, eftertanke och massor av inspiration. på mina upplevda erfarenheter, roliga anekdoter och insikter genom åren av entreprenörskap och att vara människa. De som är där får med sig nycklar som kan vara avgörande för att de ska våga hoppa och nå sina visioner.

1

Att packa om sitt livs bagage

Dåtid -Nutid- Framtid
Flera gånger i våra liv kommer vi till olika stadium oberoende i vilken ålder man är i. Det är dessa övergångar som det skall handla om.

Vi bär alla på erfarenheter från det vi föddes, både positiva och negativa men allt är upplevt. Hur vill Du egentligen ha det? Tänker du efter och reflekterar över ditt arbetsliv, dina relationer, ditt boende och din hälsa och hur fri känner du dig i det du gör, eller känner du tomhet? Hur ofta vågar du stanna du upp i nuet och packa om bagaget och fylla det med nya tankar, visioner och drömmar. Hur påverkar samhället dig och hur mycket kan du göra själv?

Jag tar med dig på min egen livsresa genom att berätta om mina erfarenheter och därefter blir det en workshop som får dig att reflektera över ditt eget bagage och hur det skulle kunna packas om.

2

Våga Vilja Prova

Att växa som människa och prova sig fram i livet vad som känns rätt är viktigt för de flesta. Många går och bär på en dröm men skapar ofta sina egna hinder för att nå fram. Föreläsningen ger motivation att ta steget till utveckling och förändring och få energi till detta.

Våga skapa nya möten där möjligheterna finns.
Våga, vilja, prova nya möjligheter som finns inom dig och ta steget. Att följa sina drömmar och sin magkänsla och vågat säga JA.

3

Att vända motgång till medgång

Man är på topp med sitt företagande, arbete och sitt privata liv när något oväntat händer. Oavsett hur illa det än är så finns det en väg tillbaka. Jag berättar från verkligheten hur man kan tänka för att inte se motgångar som misslyckanden och hur man börjar om igen. Och igen. Och igen…

Alla drabbas vi någon gång och med att träna på rätt tankar kan vi förändra inställningen till det vi upplever.

4

Den ofrivilliga ensamheten eller att leva som singel

Att leva ensam har blivit allt vanligare i Sverige. Sverige är det land i världen som har den största ensamheten. Att skapa en bra tillvaro för sig själv då är viktigt socialt för att fortsätta må bra både fysiskt och psykiskt och kunna förverkliga sig själv och sina mål och drömmar.

Att inte känna skam för att man lever ensam och gärna vill träffa någon. Och hur hittar man en ny partner… om man nu vill detta? Hur tar man bort sina rädslor från tråkiga erfarenheter sedan tidigare? Finns den rätte/den rätta? Finns det nya vänner för mig och hur hittar man dem?

Föreläsningen handlar bl.a. om alla dessa förunderliga möten som skett under de 22 år som jag arrangerat alla event, resor och singelfestivaler och där jag sett hur människor förändrats och fått ett bättre liv.

Välbefinnande i hela livet här och nu! Ensam är inte stark och tankens kraft kan styra ditt liv så du mår bra hela livet. Jag berättar om mina tankar när det gäller ensamhet och välbefinnande och hur man kan få ett härligt liv.

5

Konsten att bli äldre på ett glädjefyllt sätt

Alla börjar bli äldre när man föds och det pågår ju hela livet. Många fördomar finns om olika
åldrar och vi sitter ofta fast i våra boxar om hur saker ska vara både som yngre och äldre. Varje gång man fyller jämna år verkar vare en bro till något nytt och man hör ofta folk sucka över detta. 
För att leva ett liv fullt ut behöver man träna på att tänka annorlunda och släppa loss för livet
och våga.
Här får du inspirerande tankar och tips för hur härligt livet kan bli om man bestämmer sig.

6

Succesful woman and Mother

Föreläsningen berör ämnet Att räcka till