"Använd dig av din inre superkraft och dröm fram bilder av vad du vill åstadkomma.”

Om Helén Andersson

Från kycklingrestaurang till riksdagen

Att våga vilja prova har varit ett motto för mig hela livet och det har lett till både spännande uppdrag och intressanta människor. Jag har alltid fått kämpa som människa och kvinna och när jag tog över kycklingproduktionen ”Torsåsens Fågelprodukter” efter min pappa så ställdes jag för många utmaningar.

De utmaningarna har stärkt mig och jag vet både hur det är att stå upprest och att falla handlöst. Många vet fortfarande vem ”Kycklingmamman” är, hon som startade en kycklingrestaurang, styckade kyckling på konserthusets scen och som kunde sälja styckad kyckling i påse.

Om Helén Andersson
Om Helén Andersson

Genuint intresse för människor

Jag har alltid brunnit för människor och att kämpa mot orättvisor det är kanske därför som politiken attraherat mig. För samtidigt som jag står med fötterna i rena myllan kan jag även stå i högklackat på marmorgolv vilket gör att jag kan föra alla människors talan. Politiken förde mig också ända fram till Riksdagen en upplevelse som jag gärna tar upp i mina föreläsningar.

Många järn i elden

I dag sitter jag i flera styrelser, har fortfarande politiskt engagemang samt driver ”Singel i Sverige” det första singelföretaget som erbjöd större events, resor och dejting. Jag har sett många ensamma genom åren och där de i mer mogen ålder berört mig och fått mig att vilja bidra till att de hittar någon att dela sin tillvaro med.

Jag gläds över av att se hur ansikten lyser upp och hur människor hittar kärleken, nya vänner och spännande nätverk.

Helen Andersson Varberg
Kontakta Helén Andersson

Jag vill få andra att våga

Jag är född till entreprenör och ser möjligheter runtomkring mig varje dag både i människor och verksamheter. Därför vill jag också kunna bidra och inspirera andra att våga prova och förverkliga sina visioner. Kunde jag starta en Kycklingrestaurang på Halländska landsbygden som fick uppmärksamhet i radio, Tv och press kan andra med rätt redskap också nå framgång.

Det är i Halland jag också blivit kvar. Tillsammans med min man Morgan driver vi vår gård Gårdakrik där vi har uthyrning av vårt gårdshus. Gården ligger strax utanför Varberg bland skog, berg och sjöar. En plats där jag hämtar min kraft och bara kan njuta av att vara mellan spännande uppdrag och äventyrliga resor.