Glädjen att växa och blomstra genom livet

Helén Andersson heter jag och är en inspiratör med lång erfarenhet av att få människor att växa. Många gånger har jag förstått att jag gett människor ny livsenergi och det behöver vi ju alla med jämna mellanrum.

Som föreläsare bjuder jag på det lilla extra. En föreläsning med mig flyttar gränser, inspirerar till action och framför allt till mycket skratt men även reflektioner över hur man kan ta sig vidare i livet med glädjen i behåll.
Allt kan ju hända under ett liv. Alla åldrar har sina tankar och funderingar. Hur ska jag vara , vad ska det bli av livet o.s.v.
Både positiva och negativa händelser påverkar och det gäller att se de ljusa punkterna även i det mörka. Själv har jag gått igenom mycket men alltid lyckats vända det negativa till något positivt.

Boka mig för en föreläsning och få ny livsenergi.